Garantie & klachten

Hieronder kunt u alles lezen over onze garantieregeling en klachten regeling. Mochten er vragen zijn naar aanleiding hiervan dan kunt u altijd even contact op nemen middels ons contactformulier.

Garantie

Bekijk onze Algemene voorwaarden voor onze garantie bepalingen.

Klachten

Hoewel wij ernaar streven alles zo goed mogelijk te maken en te verschepen kunnen er altijd dingen zijn die niet helemaal naar wens verlopen. Neemt u dan vooral eerst contact met ons op. Wij zullen klachten volgens deze procedure met u proberen op te lossen.

  1. Meldt uw klacht over de uitvoering van de overeenkomst bij ons aan binnen 2 maanden na het uitvoeren van de overeenkomst en het constateren van gebreken in deze uitvoering. 
  2. Beschrijf duidelijk wat de klacht is, wanneer deze is geconstateerd, op welke overeenkomst en producten deze betrekking heeft. Voeg zo mogelijk foto's toe van eventuele gebreken.
  3. Vermeldt ook altijd uw telefoonnummer zodat wij indien nodig telefonisch contact met u kunnen opnemen. Soms helpt een kort gesprek om de klacht volledig en goed te begrijpen.
  4. Ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord, maar wij streven ernaar dit eerder te doen. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt u hiervan binnen de termijn van 14 dagen op de hoogte gesteld met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer u een meer uitvoerig antwoord kunt verwachten.
  5. Stuur deze klacht bij voorkeur per e-mail aan: info@africunique.nl, indien gewenst kunt u dit ook per post sturen aan ons vestigingsadres. 
  6. Wij zullen er alles aan doen om tot een juiste oplossing te komen. Wij doen dit bij voorkeur in goed overleg.
  7. Indien de klacht niet in goed onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.
  8. Bij klachten dient een consument zich allereerst te wenden tot de ondernemer, Badu african Products. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform.
  9. Indien een klacht gegrond wordt bevonden door de ondernemer, zal de ondernemer de keuze maken om of de geleverde producten kosteloos vervangen of deze te repareren.