Bonnets met satijnen voering

Onze slaapmutsen zijn voorzien van een stevige elastieke band, die het haarnet goed op zijn plek houdt, zelfs tijdens het slapen. Je zult nooit meer wakker worden met pluizig haar. Onze slaapmutsen zorgen ervoor dat je kapsel langer mooi blijft en helpt ook tegen uitdrogen van je haar.

De slaapmutsen zijn zeer zacht van binnen, ademend en hypoallergeen voor maximaal comfort en gemaakt van zacht satijn van goede kwaliteit.

Kleuren: door verschillende schermen en instellingen kunnen de kleuren in het echt iets verschillen van de foto's.

Maat: one-size fits all

Materiaal: 100% polyester gevoerd met satijn.

Wassen: met de hand met koud water of in de wasmachine op 30graden met een fijnwas programma.

Wat is een bonnet?

Een bonnet is een muts die gebruikt wordt om je haar te beschermen tijdens het slapen. Deze slaapmuts valt ruim zodat er voldoende ruimte is voor elk type haar en kapsel. De bonnet is meestal gemaakt van satijn of een andere zachte maar vooral gladde stof. Naast een satijnen voering, die tevens als buitenkant dienst kan doen, is een bonnet aan de buitenkant vaak bekleed met een effen stof of een stof met kleurrijke prints. In de rand is elastiek verwerkt zodat de bonnet goed blijft zitten en niet los raakt tijdens het slapen. De bonnets die wij verkopen zijn gemaakt van een satijnen voering bekleed met traditionele Afrikaanse prints. Dat maakt deze bonnets bijzonder uniek en authentiek. 

Hoe werkt een bonnet?

Hoe een bonnet gedragen wordt is natuurlijk aan ieder an sich. Maar als wij advies mogen geven hoe een bonnet te dragen dan is het zo: het dragen van een bonnet werkt als volgt. Je draagt je haar omhoog naar je voorhoofd toe door dit boven of voorop je hoofd vast te maken met bijvoorbeeld een scrunchie. Als je hele lange vlechten hebt, kun je deze ook oprollen en boven op je hoofd vastmaken. Daarna open je met beiden handen de bonnet, plaatst deze over je haar beginnend in je nek en dan over je hoofd heen tot aan je haargrens op je voorhoofd. Ondertussen zorg je dat al je krullen en vlechten netjes binnen de bonnet blijven of stop je deze er later netjes onder. De bonnet zit nu netjes over je haar met de elastiek band op je haargrens. Zo blijft je kapsel keurig zitten en kun je heerlijk slapen en 's morgens met een mooi kapsel weer opstaan.

Wat zijn de voordelen van een bonnet?

Er zijn vele voordelen te benoemen van het gebruik van een bonnet. Als je een bonnet gebruikt, blijft je haar tijdens het slapen beter in model en heb je er minder omkijken naar als je opstaat. Daarnaast helpt een bonnet om klitten, pluizen en splijten van haar te voorkomen. Hierdoor zorgt het er ook voor dat je minder last krijgt van haarbreuk. Zonder bonnet schuurt je haar tegen je (katoenen)kussen waardoor het sneller kan breken, een bonnet vermindert dit aanzienlijk door de gladde satijnen voering. Ook neemt satijn minder vocht op waardoor je haar minder uitdroogt. Hierdoor krijgen haarverzorgingsproducten ook beter en langer de kans om hun weldadige werk te doen voor je haar. Hierdoor blijft je haar beter in conditie, hoef je minder haarverzorgingsproducten te gebruiken en bespaart een bonnet je uiteindelijk dus niet alleen tijd maar ook geld. En wie wil nu geen mooi haar? Nog een bijkomend voordeel is dat in de wintermaanden de bonnet je ook nog eens helpt je warm te houden. Kun je lekker met het raam open slapen (ook erg gezond) en toch heerlijk warm blijven.

Waarom kan ik het beste een bonnet van Africunique.nl bestellen?

Africunique.nl verkoopt hoogwaardige en mooie bonnetten of slaapmutsen gemaakt van kwaliteitsstoffen. De bonnetten of slaapmutsen zijn door mijzelf getest op kwaliteit en gebruiksgemak en ik gebruik deze dan ook zelf dagelijks. Wij hebben een ruime keuze aan bonnetten of slaapmutsen, met verschillende op Afrikaanse design geïnspireerde prints. Hierdoor is er voor elke wat wils en kan iedereen een bonnet of slaapmuts vinden die bij haar past. Door de verscheidenheid aan prints en kleuren zijn onze bonnetten of slaapmutsen niet alleen functioneel maar ook nog eens erg mooi om te zien.

Wie gebruiken een bonnet?

Bonnets worden meestal door vrouwen en meisjes gebruikt. Bonnets worden vaak gebruikt door vrouwen met lang, vaak krullend haar. Dit haar heeft meer de neiging te breken, splijten of klitten door de wrijving met het kussen tijdens het slapen. Door een bonnet met satijnen voering te dragen wordt deze wrijving aanzienlijk vermindert. Ook vrouwen met een kapsel dat veel onderhoud vergt of 's ochtends veel werk oplevert om weer in model te krijgen gebruiken vaak een bonnet om hun kapsel in model te houden.

Wat is een satijnen slaapmuts?

Een satijnen slaapmuts is een must voor meisjes en vrouwen die hun haar tijdens het slapen mooi in model willen houden en hun haar de beste bescherming willen geven die er is. Een satijnen slaapmuts is zo gemaakt dat deze ruim valt en voldoende ruimte biedt voor elk type haar en kapsel. Een slaapmuts is vrijwel altijd gemaakt van een gladde stof zoals satijn, zolang de stof maar zacht en glad is. Met een satijnen voering alleen ben je er natuurlijk niet. Hoewel ook de buiten kant van satijn kan zijn wordt een satijnen slaapmuts van buiten vaak bekleed een stof met kleurrijke prints of een effen stof. De rand van de satijnen slaapmuts is van elastiek en zorgt er zo voor dat de slaapmuts op zijn plek lijft tijdens het slapen en niet losraakt.

Hoe werkt een satijnen slaapmuts?

Iedereen heeft zo zijn methode om een satijnen slaapmuts te dragen. Het spreekt ook best voor zich, maar toch geven we graag wat tips. Eenvoudig gezegd werkt het als volgt. Voor je de satijnen slaapmuts opdoet, draag je je haar omhoog door dit op  je hoofd of voorhoofd met een elastiekje of een scrunchie vast te binden. Heb je hele lange vlechten? Dan kun je deze ook oprollen en boven op je hoofd vastmaken op een manier die je het fijnst vindt. Vervolgens pak je de satijnen slaapmuts en open je deze met beide handen. Hierna plaats deze over je haar waarbij je begint in je nek en het dan over je hoofd heen tot aan je haargrens op je voorhoofd trekt. Zorg er voor dat dat al je haar, vlechten en krullen mooi binnen de satijnen slaapmuts blijven of stop je deze er later netjes onder.

Wat zijn de voordelen van een satijnen slaapmuts?

Er zijn vele voordelen te benoemen van het gebruik van een satijnen slaapmuts. Als je een satijnen slaapmuts gebruikt, blijft je haar tijdens het slapen beter in model en heb je er minder omkijken naar als je opstaat. Daarnaast helpt een Satijnen slaapmuts om klitten, pluizen en splijten van haar te voorkomen. Hierdoor zorgt het er ook voor dat je minder last krijgt van haarbreuk. Zonder satijnen slaapmuts schuurt je haar tegen je (katoenen)kussen waardoor het sneller kan breken, een satijnen slaapmuts vermindert dit aanzienlijk door de gladde satijnen voering. Ook neemt satijn minder vocht op waardoor je haar minder uitdroogt. Hierdoor krijgen haarverzorgingsproducten ook beter en langer de kans om hun weldadige werk te doen voor je haar.

Waarom kan ik het beste een satijnen slaapmuts van Africunique.nl bestellen?

Africunique.nl verkoopt hoogwaardige en mooie satijnen slaapmutsen of slaapmutsen gemaakt van kwaliteitsstoffen. De Satijnen slaapmutsen of slaapmutsen zijn door mijzelf getest op kwaliteit en gebruiksgemak en ik gebruik deze dan ook zelf dagelijks. Wij hebben een ruime keuze aan satijnen slaapmutsen of slaapmutsen, met verschillende op Afrikaanse design geïnspireerde prints. Hierdoor is er voor elke wat wils en kan iedereen een Satijnen slaapmuts of slaapmuts vinden die bij haar past. Door de verscheidenheid aan prints en kleuren zijn onze satijnen slaapmutsen of slaapmutsen niet alleen functioneel maar ook nog eens erg mooi om te zien.