Meer weten over ons?

Welkom bij Africunique! 

In onze webshop vind je de mooiste Afrikaanse wax print stoffen en gerelateerde producten. Wij geloven in kwaliteit, dus verkopen wij vooral kwalitatieve 100% katoenen stoffen van gerenommeerde merken! Wij maken zelf, en samen met partners in Nederland en Ghana, leuke en mooie producten waar de Afrikaanse stoffen een prominente rol in spelen.

Wij voegen geregeld nieuwe producten toe aan ons assortiment, dus kom af en toe even kijken ;-).

We hopen dat jullie het leuk vinden, kijk lekker rond, bestel wat je wilt en als je vragen hebt: aarzel niet ons een berichtje te sturen.

Help ons bedrijf te groeien en geef ons een goede review op Google. Sharing is caring!

Akwabaa! Welcome, willkommen, bienvenue!

For our international customers: welcome to our webshop. Here you can find the most beautiful African wax-print fabrics and other products made from these colorful fabrics. We believe in quality, so we only sell 100% cotton fabrics from the bests brands!

We will regularly add more new products to our webshop. And more shipping destinations. Until then just contacts us and we will make a custom order and shipment anywhere in the world.

We hope you enjoy it: happy shopping, and if you have any questions don't hesitate and send us a message.

Warm regards, Sylvia

Help us grow our company and give us a good review on Google. Sharing is caring!

Een droom

Africunique is een droom die is uitgekomen. Als nieuwkomer in Nederland, uit het warme en kleurrijke Ghana, is het niet altijd makkelijk je draai te vinden. Wat ga je doen? Voor mij was het al gauw duidelijk dat ik iets met een van de meer zichtbare uitingen van de (West-)Afrikaanse cultuur wilde doen. De kleurrijke Wax print stoffen die het straatbeeld in Ghana bepalen zijn het uitgangspunt geweest voor het beginnen van Africunique.

Sprong in het diepe

Vol vertrouwen en met licht knikkende knieën ben ik in april in het diepe gesprongen. Ondernemen zit Ghanezen, en ik denk alle Afrikanen, in het bloed. Misschien wel uit noodzaak geboren, omdat betaalde banen schaars zijn, beginnen veel mensen, en vooral vrouwen , al gauw een eigen bedrijfje. Handel, productie, retail, en alles door elkaar heen.

Onze naam

Africunique, een samenvoeging van Africa en Unique, verkoopt producten gemaakt van de kenmerkende kleurrijke Afrikaanse stoffen. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor de prachtigste stoffen in alle kleuren en maten. In de (nabije) toekomst zullen we meer en meer producten toevoegen. Dus kom geregeld even terug.

Ons logo

Ons logo is een van de Adinkra symbolen genaamd: Funtumfunefu DenkyemfunefuMeer hierover kun je lezen in een van onze blogs. Wil je op de hoogte blijven van onze plannen, producten en acties? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en/of onze blog. En vergeet je niet te abonneren op onze socials!

Hopelijk tot gauw!

Sylvia Blay, eigenaar van Badu African Products / Africunique.nl