Julius Holland Afrikaanse wax print stoffen

Wat voor een bedrijf is Julius Holland en wat maakt Julius Holland uniek?

Julius Holland is een van de merken van het bedrijf Jansen-Naninck. Dit familiebedrijf is al drie generaties gespecialiseerd in het vervaardigen van Afrikaanse wax print stoffen waaronder Wax Hollandais, Cotton Satins, Supergold en andere soorten . Sinds 1935 drijft het bedrijf handel met zijn stoffen op de Afrikaanse markt. Julius Holland stoffen zijn ook wel bekend als Julius Holland Atampa of Julius Holland Ankara. Het merk Julius Holland richt zich op hoge kwaliteit voor een goede prijs. Alles van de eerste schetsen van een design tot aan de kleurkeuze, de keuze voor de soort stof en de afwerking worden door het bedrijf zelf gedaan. Dit gebeurt hier in Nederland in Helmond, de thuisbasis van Jansen-Naninck en vele andere bedrijven gespecialiseerd in Afrikaanse wax print stoffen.

Wat zijn de voordelen van Julius Holland stoffen?

Julius Holland stoffen hebben vele voordelen. Julius Holland stoffen worden gemaakt met de grootste zorg door het ervaren en gespecialiseerde team van Naninck-Holland in Helmond. Doordat alles van schets tot afwerking in-house wordt gedaan kan een hoge kwaliteit worden gewaarborgd. Julius Holland stoffen zijn high-end maar betaalbaar waardoor deze zeer geschikt zijn om te verwerken in allerlei mode projecten. Julius Holland stoffen zijn gemaakt van hoge kwaliteit zachte katoen en dus zeer goed te verwerken in kleding bijvoorbeeld voor speciale evenementen zoals bruiloften maar ook in alle daagse kleding of bijvoorbeeld baby of kinderkleding. Natuurlijk kunnen er ook ander prachtige werkstukken van gemaakt worden zoals dekens, kussenslopen, overtrekken en voor de creatieveling misschien wel een mooi kunstwerk 😉.

Wat maakt de Julius Holland stoffen designs zo uniek?

De designs van Julius Holland zijn uniek te noemen door hun veelzijdigheid in het gebruik van kleur en vorm. Julius Holland designs gebruiken traditionele Afrikaanse vormen en kenmerken om tot Afrikaans geïnspireerde design te komen. Deze designs zijn tijdloos en toch modern en een inspiratie voor jonge mannen en vrouwen in Afrika die mode bewust willen zijn met respect voor hun cultuur, tradities en afkomst. Daarnaast worden de designs van Afrikaanse stoffen steeds meer onderdeel van een werelds modebeeld. De gebruikte technieken zijn door de tijd beproefd en verbeterd. Julius Holland stoffen designs kenmerken zich ook door het gelaagde kleurgebruik.

Waarom zou ik de Julius Holland stoffen bij Africunique.nl bestellen?

Africunique.nl biedt een ruim assortiment van betaalbare maar kwalitatief goede Afrikaanse wax print stoffen waaronder die van Julius Holland. In dit assortiment zijn de stoffen van Julius Holland een van de blikvangers. Het assortiment wordt periodiek geëvalueerd, aangevuld en vernieuwd. De stoffen van Julius Holland lenen zich bij uitstek voor elk project door de geweldige prijs-kwaliteit verhouding. Zo kan iedereen thuis de meest prachtige creaties maken. Omdat niet elk project en elk budget hetzelfde is kunnen de stoffen bij ons per yard gekocht worden. Bij Africunique.nl betaalt u altijd een eerlijke prijs voor de mooiste stoffen. Laat de creativiteit vloeien en maak je mooiste creatie ooit.