Black Tulip stoffen

Wat zijn Black Tulip Stoffen?

Black Tulip stoffen zijn zwarte stoffen met witte print of witte stoffen met zwarte print. Black Tulip is een merk van de bekende stoffen fabrikant Jansen Holland. Black Tulip stoffen worden gemaakt van soepel en kwalitatief katoen.

Hoe zien Black Tulip stoffen eruit?

Black Tulip stoffen zijn er in twee soorten: seersucker en gewone print. Black Tulip stof is of zwart met een witte print, of wit met een zwarte print. De print is gemaakt van geometrische fantasie figuren of meer traditionele Adinkra symbolen. Adinkra symbolen behoren tot het Ghanese culturele erfgoed en worden intensief gebruikt op allerlei gebruiksvoorwerpen zoals krukken, kleding, sieraden. De Adinkra symbolen hebben ook ieder een eigen betekenis.

Waar worden Black tulip stoffen voor gebruikt?

 

In welke grootte worden Black Tulip stoffen verkocht?

Black Tulip stoffen komen in de standaard maten voor de meeste Afrikaanse stoffen. De lengte is 6 Yard, wat ongeveer 550 cm is en de breedte is 120 cm. Bij Africunique zijn de stoffen ook per yard te koop. Dit omdat niet elk project 6 yard vereist en we zoveel mogelijk het gebruikt van al onze mooie stoffen aan willen moedigen. Door de stoffen ook per yard te verkopen verlagen wij de drempel en hopen we dat iedereen die wil een mooie stof vindt om iets moois mee te maken.